Kılıçdaroğlu: Karanlığın zifirisindeyiz ama güneşin doğmasına çok yakınız!

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik teftişle ilgili konuşurken "Karanlığın zifirisindeyiz ama güneşin doğmasına çok yakınız" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'ndeki toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı törende İmamoğlu, “39 ilçesine eşit hizmet götürmek konusunda hassas bir büyükşehir belediye başkanlığı sürecini yaşıyoruz” dedi. Ardından şunları kaydetti:

"Kaybolan, heba edilen kaynakların bu şekilde topluma ve şehirlere kazandırılması sadece o şehrin refah düzeyini artırması anlamına gelmiyor, ülkenin refah düzeyini artıması anlamına geliyor.

'BU GÜZEL ŞEHRİN, GÜZEL ÜLKENİN NİMETLERİ ÇOK FAZLA'

Bu güzel şehrin, güzel ülkenin nimetleri, gelirleri çok fazla. Tek şartı var. Bundan bütün insanlarımızın eşit bir şekilde faydalanması. Bu paranın nereye aktığı ve nereye yönlendiği…

'İSTANBULUMUZA ADİL BİR DÖNEMİN GELMESİNİ ARZU EDİYORUZ'

Eğer hizmete akarsa bu ülkeden daha zengin bir ülke dünyada yok. Ama hizmete değil bir avuç insanın isteklerine ve şahsi arzularına dönük bir kanal açılmış ve oraya akıyorsa para bugünün zor koşullarını yaşıyoruz. Türkiyemize, İstanbulumuza çok değerli, adil bir dönemin gelmesini arzu ediyoruz."

KILIÇDAROĞLU: ENGEL ÇIKARMAK İSTEYENLER MUTLAKA BUNUN HESABINI VERECEKLERDİR

İmamoğlu'nun ardından kürsüye CHP lideri Kılıçdaroğlu çıktı. "Bizim belediye başkanlarımıza engel çıkaranlar şunu çok iyi bilmeli, karanlığın zifirisindeyiz ama güneşin doğmasına çok yakınız, engel çıkarmak isteyenler mutlaka bunun hesabını yeri ve zamanı gelince vereceklerdir" ifadesini kullandığını konuşmasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik terör teftişine ilişkin konuştu.

'BAŞARILARI HAZMEDEMEYENLER VAR'

Kılıçdaroğlu, “Bu başarıları hazmedemeyenler var, engel çıkarmak isteyenler var. İBB Başkanımıza yönelik yapılan haksız suçlamalar var, bütün dünya bu suçlamaların tamamının haksız olduğunu biliyor, unuttukları bir şey var bu ülkenin insanın vicdanına güveniyorum" değerlendirmesinde bulundu.

İYİ Parti'den 'seçim güvenliği' açıklaması Siyaset Mehmet Barlas bu kez iktidarı uyardı: İmamoğlu'nun görevden alınması söylentilerine dahi izin verilmemeli Siyaset Kılıçdaroğlu: Genç arkadaşlara sesleniyorum; fitil fitil burunlarından getireceğiz, sizin hakkınızı savunacağız Siyaset Kemal Özkiraz 103 anketi inceledi, sonuçları paylaştı: Sistematik bir düşüş var! Siyaset