Kılıçdaroğlu: 'Utan Erdoğan, utan Nebati, utan Kirişçi'

Abone ol

Kılıçdaroğlu, ekonomik krizde yaşamaya çalışan kadınların açıklamalarını paylaşarak, “Utan Erdoğan, utan Nebati, utan Kirişçi” ifadelerini kullandı. CHP Genel Başkanı, paylaşımlarında 'Zalimlerin iktidarı' etiketini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’de çiftçilerle bulaşmasında söz verdiği kadınların açıklamalarını peş peşe sosyal medya hesabından paylaştı.

''UTANIN''

Ekonomik sorunlarını ve yaşadıkları zorlukları anlatan kadınların açıklamalarını yayımlayan Kılıçdaroğlu, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’yi etiketleyerek, ‘utanın’ yazdı.

Kılıçdaroğlu, "Utan Erdoğan", "Utan Nebati" ve "Utan Kirişçi" notlarıyla paylaştığı videolara, "Zalimlerin iktidarı" etiketini kullandı.

Bülent Arınç'tan Mehmet Metiner'e sert sözler: 'İnsan omurgası 33 kemikten oluşur. Seninki ise yalan, iftira ve hasetten ibaret' Siyaset 'Öcalan'a görüş izni verilecek' haberinin ardından Öcalan ailesinden başvuru Siyaset Dosya Meclis'e ulaştı: Salihe Aydeniz hakkında 3 ayrı suçlama Siyaset Saray'dan Arınç'ın sözlerine ilk tepki: Artık bıkkınlık geldi bu kaçıncı? Siyaset