Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine 'misafirhane' talimatı

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 23 Haziran İstanbul seçimlerine katılacak milletvekilerine yeni bir talimatta bulundu.

GERÇEK GÜNDEM - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, YSK'nın skandal İstanbul kararı sonrası yenilecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri öncesi İstanbul'da konaklayacak milletvekillerine yeni bir talimatta bulundu.

KILIÇDAROĞLU: KAMU MİSAFİRHANELERİNDE KALMAYIN

www.gercekgundem.com'un edindiği bilgiye göre Kılıçdaroğlu, TBMM'de CHP Grup Başkanvekilleri Engin Altay, Özgür Özel ve Engin Özkoç'a gönderdiği talimatta İstanbul'da 23 Haziran seçimlerine katılacak partisinin milletvekillerinin kamu misafirhanelerinde kalmamaları kendi olanaklarıyla konaklamalarını istedi.

HASTA YAKINLARININ MAĞDURİYETİNİ HATIRLATTI

Kılıçdaroğlu'nun gönderdiği talimat yazısında özellikle kamu misafirhanelerinin Tarım Bakanı tarafından milletvekilleri için bloke edilmesi ve bu kurumlarda görev yapmış ya da yapmakta olan kişilerin hasta yakınlarının mağdur olmasını hatırlattı.

Kılıçdaroğlu, 23 Haziran'a kadar mağduriyetlere sebebiyet vermemek adına bakanlıklar ve kamu kurumlarına ait misafirhanelerde CHP milletvekillerinin konaklamamasını kendi imkanlarıyla konaklamalarını istedi.

Ekrem İmamoğlu da 'tokat attı' capslerine dahil oldu Siyaset Kılıçdaroğlu, Tezcan Karakuş Candan'ı kabul eti Siyaset MAK, Konsensus, Genar ve A&G'den İstanbul seçimi değerlendirmesi Siyaset Özgür Özel: Montaj kasetini FETÖ'cülerden mi öğrendiniz? Siyaset