KKTC'de, iki kız kardeş 3 gündür kayıp

Abone ol

KUZEY Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC), 2 Temmuz'da evlerinden çıkan iki kardeş İlknur (14) ile Yağmur Küçük (13), geri dönmedi.

KUZEY Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC), 2 Temmuz'da evlerinden çıkan iki kardeş İlknur (14) ile Yağmur Küçük (13), geri dönmedi. Haber alınamayan kardeşlerin bulunması için polis ekiplerince çalışma başlatıldı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde, 2 Temmuz günü evden çıkan iki kardeş İlknur ile Yağmur Küçük, geri dönmedi. Endişelenen Küçük çifti, polise kayıp ihbarında bulundu. 3 gündür haber alınamayan iki kardeşin bulunması için arama çalışması başlatıldı. KKTC Polis Genel Müdürlüğü olayla ilgili açıklama yaparak şu ifadelere yer verdi:

"Küçük kardeşler halen bulunamamıştır. Söz konusu şahısları görenlerin en yakın polis merkezine haber vermeleri önemle rica olunur."

GİRNE'DE BULUNDULAR

KKTC'de 2 Temmuz günü evden çıkan ve bir daha haber alınamayan iki kardeş İlknur ile Yağmur Küçük, saat 20.00 sıralarında Girne'de, bulundu. Polis ekiplerinin konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Duyarlılık gösterip polise yardımcı olan herkese teşekkür ederiz" denildi.

Birecik'te 'yol' eylemi Güncel Eski ÖSYM Başkanı Ali Demir: Ben de merak ediyorum Güncel Sözleşmelilerden, milletvekillerine 'eşitlik' mektubu Güncel Avrupa Konseyi İnsan Hakları Komiseri, Ankara Barosunu ziyaret etti Güncel