Koronavirüs kısıtlamaları yeniden gelecek mi? Dev bankanın şubesi hizmete ara verdi

Abone ol

Türkiye'de koronavirüs vakalarında artış sürerken Eskişehir şubesinin çalışmalarına salgın gerekçesiyle ara verildi.

Türkiye'de 20 Ekim 2021 akşamı açıklanan koronavirüs salgını verilerine son 24 saatte 214 kişi hayatını kaybetti. Türkiye'de son 24 saatte yapılan 361 bin 350 testin sonucuna göre 29 bin 760 kişinin koronavirüse yakalandığı belirlendi.

Koronavirüs kısıtlamalarının vaka artışlarıyla yeniden başlayacağı yönünde endişeler sürerken DenizBank, Eskişehir müşterilerine bu sabah gönderilen mesajda şubenin çalışmaya ara vereceği yönünde kısa mesaj gönderdi.

Eskişehir'de haftalık vaka oranı 223.,89 olarak açıklanmıştı.

Bankadan gönderilen mesaj şöyle oldu:

Değerli müşterimiz, koronavirüs salgınının olusturabilecegi risklere karsi, sizlerin ve çalışanlarımızın sagligini korumak adina 21 Ekim Persembe gunu itibariyle Eskişehir şubemizde geçiçi bir süre hizmete ara verilecektir.

Şubemiz hizmet vermeye basladiginda sizi tekrar bilgilendirecegiz. Bu sürede işlemlerinizi, ATM'lerimizden, MobilDeniz ve internet şubemizden gerçekleştirebilirsiniz.

Türkiye, neler bekliyor? 'Büyüme, enflasyon, dolar... Ayrıntılarda gizli...' Ekonomi Zorunlu trafik sigortasında asgari teminatlar artırıldı Ekonomi Ekim ayı Tüketici Güven Endeksi açıklandı! Ekonomi Merkez Bankası'nın açıklamadığı karar sızdı mı? 'Bu çok vahim bir durum...' Ekonomi