Kovid-19’un bir aldatmaca olduğunu öne süren eski CIA Ajanı Kovid’den hayatını kaybetti

Abone ol

Kendisini Kovid’in bir aldatmaca olduğunu ilk söyleyen insan diye nitelendiren eski CIA Ajanı yattığı hastanede Kovid’den hayatını kaybetti.

GERÇEK GÜNDEM - ÇEVİRİ / Vice’ın haberine göre, aynı zamanda eski bir QAnon teorisi destekçisi de olan eski CIA ajanı Robert David Steele, bir ay önce Kovid semptomları yüzünden Florida’da hastaneye kaldırılmıştı.

Eski CIA Ajanı hayatını kaybetmeden 2 hafta önce blogunda bu yazıyı paylaştı: “Aşı yaptırmayı reddediyorum, her ne kadar bugün Kovid dedikleri şeyin testini verdiğimde sonuçlar pozitif çıksa da, aslında akciğerlerim işlevini yitirdi”

Kovid’in gerçek olmadığını savunan Robert David Steele’nin ölümünü kendisinin yakın arkadaşı ve popüler komplo teorisyeni Mark Tassi Instagram hesabı üzerinden paylaştığı bir video ile doğruladı. (Thedailybeast)

New York'ta olağanüstü hal ilan edildi Dünya Dünyayı ayağa kaldıran iddia! Taliban El Kaide ile güçlerini birleştirdi Dünya Kabil Havalimanı'ndan yurt içi uçuşlar başlıyor! Dünya Facebook, 175 Afganın ülkeden tahliye edilmesine yardım etti Dünya