Kübra Par: 'AK Parti keşke helalleşme yolculuğuna çıksa, iktidarın mağdur ettiği tüm kesimlerden...'

Abone ol

Habertürk yazarı Kübra Par, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'helalleşme' açıklamalarına AKP'den gelen tepkileri yorumladı.

Habertürk yazarı Kübra Par, CHP lider Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Geçmişte partimizin de hataları oldu; helalleşme yolculuğuna çıkma kararı aldım" açıklamalarını köşesinde değerlendirdi.

Kübra Par, Kılıçdaroğlu'nun msajının desteklenmesi gerektiğini belirterek, "CHP gerçekten de 28 Şubat mağdurları başta olmak üzere CHP’nin yıllarca öteki olarak gördüğü kesimlerle tam olarak barışabilir mi bunu bekleyip görmek, Kılıçdaroğlu’nun iyi niyetli hamlesine şans tanımak gerekir. AK Parti keşke bunun imkânsızlığını vurgulamak yerine kendisi de bir helalleşme yolculuğuna çıksa..." diye yazdı.

Balyoz davası, FETÖ'cü olmadıkları halde iftiraya uğrayıp işlerini kaybedenler, bürokraside önü tıkanan Alevi vatandaşlar ve AKP'li olmadığı için mülakatlarda elenenlere işaret eden Par, "Kısacası son 20 yılda iktidarın mağdur ettiği tüm kesimlerden özür dileseler..." ifadelerini kullandı.

KÜBRA PAR'IN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

AKP’li belediye başkan yardımcısı, Memleket Partisi ilçe başkanının darp edilmesinde yargılanacak Siyaset 'Bahçeli'nin yanıtının asıl muhatabı Erdoğan' Siyaset Pervin Buldan: '17-25 Aralık'ın üstünü 6-8 Ekim ile örtemeyeceksiniz' Siyaset Babacan: Mantıksal bütünlük yok, yan yollara kaçma hazırlığı var Siyaset