MEB’den yandaşlarla kamu spotu

Abone ol

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) yandaş kişilerle kamu spotu gerçekleştirdi.

Patronlara emanet edilen meslek liselerinin tanıtımı için çekilen kamu spotunda Erdoğan’a şarkı yazan türkücü Yavuz Bingöl, “Bu ülkede kimse baskı altında değil, bilakis herkes fazla özgür. Yaptıklarından dolayı bir gün herkes Erdoğan’ı takdir edecek” diyen oyuncu Hülya Koçyiğit ve Kurtlar Vadisi'ndede oynadığı Polat Alemdar karakteriyle ünlenen Necati Şaşmaz rol aldı.

Yavuz Bingöl ve Hülya Koçyiğit’in açıklamaları oldukça tepki çekmişti. Bingöl’ün kızı Sinem Türkü Bingöl’ün, TRT ekranlarında 5 Şubat’ta yayın hayatına başlayan ‘Evlilik Okulu’ programının yapımcısı olduğu ortaya çıkmıştı.

Hülya Koçyiğit’in damadının ise AKP’li Antalya büyükşehir belediyesinden ihale aldığı öğrenilmişti. Konyaaltı Sahil projesi kapsamında inşa edilen 30 büfe, 26 şezlong-şemsiye alanı, 40 işyeri, iki kafe, bir çay bahçesi ve 12 tuvaletin kiraya verilmesi için önceki gün ihaleye çıkmıştı. İhaleyi, Koçyiğit’in damadı Ender Alkoçlar’ın yönetim kurulu başkanı olduğu Alkoçlar-Senatalya Turizm kazanmıştı.

Necatiş Şaşmaz ise Gezi Direnişi döneminde yaptığı açıklamalarla gündeme gelmişti.

Zaman yazarları davasında ikinci oturum başladı Güncel Diyanet İşleri Başkanı: Çocuk istismarlarına karşı... Güncel Eylül ve Leyla için 29 STK’dan ortak bildiri Güncel Eylül Yağlıkara vahşetinde kan donduran ayrıntı! Güncel