Melih Bulu ilk kez öğrencilerin arasına indi!

Abone ol

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör atanan Melih Bulu öğrencilerin içine çıktı.

GERÇEK GÜNDEM - AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör atanan Melih Bulu öğrencilerin içine çıktı.

Öğrenciler, Bulu'ya "Lütfen gidin, istifa edin" dedi. Öğrenciler, "Kayyım rektör istemiyoruz" sloganları attı.

Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin direnişi sürüyor: 'Kayyum rektör istemiyoruz'

Melih Bulu'nun o anları, bir öğrenci tarafından kaydedildi. Melih Bulu'nun "Derslerimize çalışmamızı istiyorsanız istifa edin." diyen bir öğrenciye "Tişörtün çok güzel." diye cevap verdiği görüldü.

Melih Bulu'nun o anlarını canlı yayınlayan öğrencilerin kamerasına takılan bir başka görüntüde ise öğrencilerin "Hocam hiç utanmanız yok mu?" dediği görüldü:

Melih Bulu'ya "Hocam istifa etmek bu kadar mı zor?" diye soran öğrenciler "Hepimiz aynı gemideyiz" cevabını alınca hep birlikte "Hayır" diye itiraz etti.

Öğrenciler, Melih Bulu'ya sordukları soruların cevabını alamayınca hep birlikte sırtını döndü. Bu sırada 'Kayyım rektör istemiyoruz' sloganları atılmaya devam etti.

Melih Bulu'nun, "Çok demokratik bir ortamdayız, çok mutluyum" sözlerinin üstüne "Nasıl olabilir ya, hiç utanmıyor musun?" sesleri duyuldu.

Öğrencilerden birinin Bulu'ya "Gelin birlikte fotoğraf çekilelim, onu da Instagram'dan paylaşarak bakanlarımız gibi istifanızı duyurun." dediği anlar kameraya yansıyan bir diğer ilginç görüntü oldu.

Melih Bulu: Sırtını dönen akademisyenler benimle çay kahve içse beni severler

Boğaziçi Üniversitesi Rektör Danışmanı Zafer Yenal görevinden istifa etti Eğitim Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin direnişi sürüyor: 'Kayyum rektör istemiyoruz' Eğitim Bakan Selçuk’tan LGS açıklaması Eğitim Ocak ayı burs ve kredi ödemeleri başladı Eğitim