Melih Bulu: Türk polisine çok teşekkür ediyorum, videoları izledim inanılmaz saldırı vardı polisin üzerine

Abone ol

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih Bulu, CNN Türk'te yayınlanan Ahmet Hakan'ın moderatörlüğündeki Tarafsız Bölge programına katılarak canlı yayında soruları yanıtladı.

Prof. Dr. Mehmet Bulu, kendisine yönelik itirazlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 'Boğaziçi kültürünü biliyorum' diyen Prof. Dr. Melih Bulu, "1992 yılında yüksek lisansla başladım.

Bir süre özel sektörde çalıştıktan sonra doktora için döndüm. Yaklaşık 8 sene Boğaziçi'nde öğrencilik yaptım. Tanıdıklarım, hocalar, öğretim görevlileri var. Çok iyi tanırlar beni. Ders verme sürecim de oldu burada" ifadelerini kullandı.

'Polise bir kez daha çok teşekkür ederim'

Melih Bulu, yaptığı açıklamada "Bugün konuştuğum öğrencilerin hemen hemen hepsi Boğaziçiliydi. İtiş kakış yapanlar Boğaziçili değil, dışarıdaki unsurların içeri girme şeyinde oldu.

Polise bir kez daha çok teşekkür ederim. İnanılmaz bir ajitasyon olmasına rağmen en ufak bir şey yapmadılar. İnanılmaz sabırlılar, inanılmaz işlerini iyi yapıyorlar. Ama Boğaziçi öğrencisi elini kolunu sallayarak kimliğini gösterince kampüse girdi. Ama Boğaziçili olmayanlar işi yoksa okula girmesin demiştim. Polisimiz bunu çok iyi başardı. Videoları da seyrettim, inanılmaz saldırı vardı polisin üzerine." dedi.

Melih Bulu: Öğrenciler çok net, argümanları da şu... Eğitim Melih Bulu, Boğaziçi Üniversitesi'nin rektörlük şartlarını karşılamıyor! Eğitim