Meral Akşener: Çocuklarımızın bedenlerinden büyük yükler verilmesine asla izin vermeyeceğiz

Abone ol

Meral Akşener, 12 Haziran Dünya Çocuk İşçiliğiyle Mücadele Günü dolayısıyla yayımladığını mesajda “Çocuklarımız, gözlerindeki ışığı, içlerindeki umudu ve kalplerindeki mutluluğu kaybederek büyüyor. Çocuklukları, bugünleri ve gelecekleri çalınıyor." dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 12 Haziran Dünya Çocuk İşçiliğiyle Mücadele Günü dolayısıyla sosyal medya hesabında bugün bir mesaj yayınladı.

Akşener’in mesajı şöyle oldu:

“Çocuklarımız, gözlerindeki ışığı, içlerindeki umudu ve kalplerindeki mutluluğu kaybederek büyüyor. Çocuklukları, bugünleri ve gelecekleri çalınıyor. Onların ellerine, bedenlerinden büyük yükler verilmesine asla izin vermeyeceğiz.”

Uluslararası Çalışma Örgütü (İLO), 2002 yılında dünyada çalışan yüz milyonlarca çocuğun içinde bulunduğu olumsuz duruma ve yaşadıkları ağır koşullara dikkat çekmek için 12 Haziran tarihini “Çocuk İşçiliği ile Mücadele Günü” olarak belirlemişti.

Erdoğan 'muhalefetin adayını ben de merak ediyorum' dedi ve ekledi: 'El alemin derdi bizi mi gerdi?' Siyaset 'AKP Suriyeli sığınmacıların vatandaşlığa geçirilmek istendiğini itiraf etti' Siyaset Sarıgül'den siyasi partilere çağrı: Gelin hep birlikte bir af çıkaralım adı da ‘toplumsal barış affı’ olsun Siyaset Ümit Özdağ öğrencilerin intihar ettiği üniversiteye gitti: Yurtlarda bir tarikatın baskısından bahsediliyor, bununla ilgili bir soruşturma açıldı mı? Siyaset