Meteoroloji İstanbul, Ankara ve 17 il için uyardı!

Abone ol

Meteoroloji'den son dakika uyarısı geldi. Son hava tahmin raporuna göre başta İstanbul ve Ankara olmak üzere birçok ilde sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından birçok il için sağanak yağış uyarısı geldi. Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun doğusu ile zamanla güney, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, İç Ege, Göller yöresi, Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu'nun doğusu ile Antalya ve Mersin'in iç kesimleri, Eskişehir, Ankara ve Çankırı'nın batısı, Bolu, Düzce, Zonguldak, Karabük, Bartın ve Artvin'in iç kesimleri, Bingöl, Gaziantep, Kilis, Diyarbakır, Batman, Şırnak ve Siirt çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İstanbul'da bugün akşam saatlerine kadar yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışın etkili olması bekleniyor.

İSTANBUL'DA BU SAATLERE DİKKAT

Sabah saatlerinde İstanbul ve doğusunun, öğleden sonra ise bölge genelinin yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA İÇİN SAAT VERDİ

Ankara'da öğleden sonra başlaması beklenen yağışların 15.00-18.00 saatleri arasında olması tahmin ediliyor.

Ağca'nın Çakıcı isteği reddedildi Güncel MEB'in gerici eğitim projesinde okula devam zorunluluğu kaldırıldı Güncel AKP'li belediyeden, olmayan metroya tabela! Güncel Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak? Güncel