Metrodaki bıçaklı saldırgan, tahliyesini istedi: 'Olay karşı tarafın kışkırtmasıyla bu hale gelmiştir'

Abone ol

Kadıköy-Tavşantepe metrosunda Senanur Damgacı'ya bıçak çekerek saldıran Emrah Y.'nin tutukluluk haline devam kararı verilirken; saldırgan hakimlikle yaptığı savunmada ''Olay karşı tarafın kışkırtmasıyla bu hale gelmiştir. Herhangi bir kasıt yoktur'' dedi.

İstanbul'da Bostancı metro durağında elinde kasap bıçağı olan bir saldırgan, ağız dolusu küfürlerle kadınlara saldırmıştı.

Olayda, bir kadını yüzünü kesmekle tehdit eden saldırgan küfürler savurarak genç kadının üzerine yürümüştü.

Saldırgan Emrah Y. hakkında soruşturma açılmış ardında da tutuklanmıştı.

TUTUKLULUĞA DEVAM KARARI

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca şüphelinin eylemlerine ilişkin soruşturma devam ederken savcılık, şüphelinin tutukluluk halinin devamına karar verilmesi talebiyle soruşturma dosyasını nöbetçi hakimliğe gönderdi.

Hakimlik de şüphelinin tutukluluk halinin devamına karar verdi.

''KARŞI TARAFIN KIŞKIRTMASIYLA BU HALE GELMİŞTİR''

Şüpheli Emrah Y.'nin hakimlikteki savunmasında "Yaptığım olaydan pişmanım. Olay karşı tarafın kışkırtmasıyla bu hale gelmiştir. Herhangi bir kasıt yoktur. Tahliyeme karar verilmesini talep ederim" şeklinde savunma yaptığı öğrenildi.

İmamoğlu 'utanılacak mektup' dedi o günleri hatırlattı: Öcalan mektup gönderdi kardeşi TRT'ye konuştu Güncel "Hukukta Soylu'nun bahsettiği gibi bir suç yok: Ne idüğü belirsiz bir kavram soktular" Güncel Sözleşmeli sağlık personeli yerleştirme sonuçları açıklandı Güncel Erkek şiddeti bitmiyor! Boşandığı kadının babasını katletti Güncel