Muammer Keskin'den Gülbahar Mahallesi'ne esnaf ziyareti

Abone ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şişli Belediye Başkan Adayı Muammer Keskin, Gülbahar Mahallesi esnafını ziyaret edip sorunlarını dinledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şişli Belediye Başkan Adayı Muammer Keskin, Gülbahar Mahallesi esnafını ziyaret edip sorunlarını dinledi.

Gülbağ Caddesi’ndeki esnafın çoğu 5 ay önce yapılan kaldırımın yolu çok daralttığını bunun da işlerini olumsuz etkilediğinden şikâyet etti.

Durumu inceleyen Keskin de seçimden sonra çözüm için esnafla toplantı yapacağını belirterek, “Bir uygulama yapılacaksa ne olursa olsun halkla beraber karar vereceğiz. Bunun için Mahalle Meclisleri kuracağız. Bölge esnafı ve STK'lar da bu meclisin içinde olacak" dedi.

Bir esnaf Keskin'e “Gülbağ'ı güllerle donat başkanım!” diye seslendi. Bir semt sakini de bunun üzerine apartman önlerinin çiçeklendirilmesini istedi.

Gülbağlılara apartman aralarındaki bahçeler için projelerinin olduğunu söyleyen Keskin, bu sayede Şişli’ye 1,5 milyon metrekare yeşil alan kazandıracaklarını belirtti. Keskin “Bu projemizi çok beğenmiş olacaklar ki rakiplerimiz de kampanyalarına eklemişler” dedi.

Saray ittifakının adayından AKP'yle ilgili olay sözler Siyaset Kılıçdaroğlu'nun Kırklareli ve İstanbul programı belli oldu Siyaset CHP pankartları AKP'li belediyenin çöplüğünde çıktı Siyaset AKP'li İsmail Kahraman'dan tesettürlü kadınlara sözlü saldırı Siyaset