Muharrem İnce yandaş gazeteciyi böyle yalanladı

Abone ol

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, AKP'ye yakınlığıyla bilinen Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler'in iddialarına yanıt verdi.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da yaptığı paylaşımda Muharrem İnce'nin röportaj sorularını görmek ve değiştirmek istediğini söyleyen Güler şu ifadeleri kullandı: "Bu arada merak edenler için söyleyeyim: Muharrem İnce Sıradışı'na gelemiyor. "Benim belirleyeceğim soruları sorarsa gelirim" diye haber yolladı! Böyle bir şeyi kabul etmem mümkün değil! Dedim Muharrem İnce bir şartla Sıradışı 'na katılırım dedi: --Ya soruları önceden görür ve beğenmediklerimi çıkarırım yahut soruları ben belirlerim--- Ben de kusura bakmayın dedim."

Yandaş gazeteciyi yalanlayan Muharrem İnce yaptığı açıklamada Güler'i tanımadığını ve hiç görüşmediğini belirterek şu ifadeleri kullandı: "Bu kişiyi tanımıyorum, kendisiyle hiç görüşmedim, haber yollamadım. zaten yandaş medya dediğin tam da budur:) beni Tayyip Erdoğan ile karıştırıyor!"

Kılıçdaroğlu Pendik'te iftar programına katıldı Siyaset İşte Muharrem İnce'nin bugünkü programı Siyaset Karamollaoğlu: Onların seviyesine düşmeden... Siyaset 'AKP'nin ampullerini patlatma zamanı gelmiştir' Siyaset