Muharrem İnce'ye yakınlığı ile bilinen isim eğilimden birinci çıktı

Abone ol

CHP'de Manisa'nın Salihli İlçesi'nde yapılan eğilim yoklamasından Muharrem İnce'ye yakınlığıyla bilinen CHP eski milletvekili Mazlum Nurlu birinci çıktı.

GERÇEK GÜNDEM- CHP'de Manisa'nın Salihli ilçesinin belediye başkan adayı için yapılan eğilim yoklamasında 1257 oy alan 26. Dönem Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu birinci çıktı.

Adana'da eğilim yoklamasının sonucu belli oldu

CHP Salihli'nin eğilim yoklamasından Muharrem İnce'ye yakınlığı ile bilinen Mazlum Nurlu birinci çıktı.

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yürütme Kurulu'nun almış olduğu kararla belediye başkan adaylıklarının eğilim yoklaması ile belirlenmesi kararlaştırılan yerlerden olan Manisa'nın Salihli ilçesinde bugün yapılan eğilim yoklaması tamamlandı.

Gercekgundem.com'un edindiği bilgiye göre, Manisa'nın Salihli İlçesi'nde CHP'de yapılan eğilim yoklamasının sonuçları şöyle:

1- Mazlum Nurlu - 1257
2- Mehmet Şanver - 372
3- Saniye Ağgül - 161

Buna göre 1257 oy alan Mazlu Nurlu, CHP Salihli'nin Mart 2019 yerel seçimlerdeki belediye başkan adayı olarak belirlenmiş oldu.

Mazlum Nurlu'nun adaylığı 4 Ocak 2018 cuma günü yapılacak olan CHP Merkez Yürütme Kurulu ve Parti Meclisi'nde onaylandıktan sonra resmilik kazanacak.

Adana'da eğilim yoklamasının sonucu belli oldu Siyaset DSP'den ittifak açıklaması Siyaset Erdoğan'dan Melih Gökçek için dikkat çeken sözler Siyaset YSK’da ‘süre uzatımına’ Gürsel Tekin'den tepki! Siyaset