Nagehan Alçı: Erdoğan'ı bu konularda motive eden kişi Emine Erdoğan

Abone ol

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, Meclis'te onaylanan Paris İklim Anlaşması'na ilişkin bir yazı kaleme aldı. Alçı, "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı da bu konularda motive eden ve olumlu yönde etkileyen kişi Emine Hanım" ifadelerini kullandı.

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ı işaret ederek'Paris İklim Anlaşması sürecinin gizli kahramanı' dedi.

Paris İklim Anlaşması'nın TBMM'de onaylandığını hatırlatan Alçı, Emine Erdoğan'ı övdü. Emine Erdoğan'ın Tayyip Erdoğan’ı çevre konularında motive eden ve olumlu yönde etkileyen kişi olduğunu savunan Alçı'nın yazısından ilgili bölüm şöyle:

"Türkiye geçtiğimiz günlerde TBMM Genel Kurulunun oybirliği ile Paris İklim Anlaşmasına taraf ülkelerin içine girdi. Bu anlaşmanın imzalanması Türkiye’de çevre bilincinin yerleşmesi için psikolojik olarak da önemli bir mesafe.

Anlaşmanın onaylanmasında AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum ve İklim Değişikliği Başmüzakerecisi Sayın Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar'ın büyük katkısı olduğuna işaret eden Alçı, "Ancak ben bir ismin daha hakkının yenmemesi gerektiği kanaatindeyim. O isim Sayın Emine Erdoğan. Sayın Erdoğan yıllardır çevre konuları ve iklim değişikliğine dikkat çekmek, doğa farkındalığı geliştirmek için çeşitli projeler üzerinde çalışıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı da bu konularda motive eden ve olumlu yönde etkileyen kişi Emine Hanım."

Fatih'te trans birey cinayetinde istenen ceza belli oldu Güncel Hastaneyi kapatınca hastalık bitti! Güncel CHP'den SaBıKa Holding borüşürü: Soylu'dan Erdoğan'a birçok isim listede Güncel Bin hâkim ve savcı alınacak Güncel