One Hit Wonder Likit Çeşitleri

Abone ol

One Hit Wonder The Man Likit: Çilek meyvesi ve kremanın nefis bir karışımı.

Çilek meyvesi ve kremanın nefis bir karışımı. One Hit Wonder'den Milk Man Likit, nefes alıp veren süt kremasının benzersiz bir şekilde canlandırıcı süt notları ve ardından her bir vapein üzerine yayılan taze çileklerin hafifçe tatlı tonlarını içerir. Los Angeles, Kaliforniya'da% 100 el işi. The Man Likit bir 6 oz. plastik sıkma şişesi, kapaklı 2 boş 15ml plastik tek boynuzlu at şişeleri ile birlikte.

One Hit Wonder Magic Man Likit:

One Hit Wonder, en yeni tasarımımızı duyurmaktan gurur duyar - Magic Man! Üçlü bir meyve lezzetini dengeleyen ve onları tatlı bir karpuz sakızlı şekerleme harmanlayan Magic Man, en sevdiğiniz meyve atıştırmalıklarını bir avuç içinde çiğnemek gibi bir yanılsama yaratır. Sadece sihirle başarılmış bir başarı! Bu, kendi zevklerinize telaş vereceğinizden ve merak etmenizi bırakacağından emin - “Nasıl yaptı?”

One Hit Wonder Rocket Man Likit:

Hafif bir tart olan Yunan yoğurtunu, taze dağ yaban mersini ve tuzlu granolayı dengelemek: Rocket Man, yoğurt dünyasında eşit olmayan ahenkli bir karışımdır. Teneffüsün ince tatlı tartığından damak temizleme teneffüsüne, bu dünyanın dışında bir lezzet için hazırlanın! Sürüş keyfi! Rocket Man bir 6 oz gelir. plastik sıkma şişesi ile birlikte mavi kapaklı 2 boş 15ml plastik tek boynuzlu at şişeleri.

One Hit Wonder Muffin Man Likit:

Tatlı elmalar ve sıcak tarçınlı çöreklerin eşsiz bir karışımı. Muffin Man likit sıcak muffin tatlı duygular ardından Nefes alırken sağlam elma tadı vardır. Los Angeles, Kaliforniya'da% 100 el işi. Muffin Man E-Likit bir 6 oz gelir. plastik sıkma şişesi, yeşil kapaklı 2 boş 15ml plastik tek boynuzlu at şişeleri ile birlikte.

One Hit Wonder My Man Likit:

Vanilya, Çilek, Çikolata. Bugün hepimizin sevdiği zengin tatlar, ustalıkla dilinizi her puftan farklı tamamlayıcı notalarla dans eden pürüzsüz ama karmaşık bir boşluğa harmanladı. Nostaljinin dalgalanması sizi ararken ve basitçe söyleyerek bırakacak… My Man!

One Hit Wonder Army Man Likit:

Tatlı keylime pasta, krem ​​şanti, graham kraker kabuğu!

One Hit Wonder Fire Man Likit:

Kızılcık bir ipucu ile Pembe Limonata!

One Hit Wonder Island Man Likit:

One Hit'in Island Man, anlatmak için efsanevi bir masal ile yeni bir ağız sulandıran tropikal karışımdır. Efsaneye göre, Island Man, insanoğlunun bildiği en lezzetli tropikal meyve karışımını açığa çıkarmak amacıyla eski bir volkandan doğdu. Bu vape suyu, büyüleyici tropik meyvelerden oluşan bir yumrukla dalgalanan sulu ada meyvelerinin bir karışımıdır. Satın alma işleminize 100mL şişe Ada Man ve 2 x 15 boş boynuzlu at şişesi dahildir. Acele hissedin ve bugün One Hit'ten Island Man satın alın Wonder!

One Hit Wonder Island Man Iced Likit:

Her kış, Island Man Iced tropik volkanı donmuş bir cennete dönüşür. Küçük mangolar, harika Karayip hindistancevizi, kutup ananasları, canlandırıcı tropik tatların çığları, sizi tatmin edici bir nefes nefesinde tatlılık ve serinlik için zevkle soğutur.

One Hit Wonder 100ml ve 180ml 2 farklı şişede üretim yapmaktadır.

Bilgi ve sipariş için one hit wonder fiyat web sitesine başvurabilirsiniz.

Soylu'dan yeni açıklama: Ölü sayısı 21'e yükseldi Güncel Smok G-Priv 2 Kit 230W elektronik sigara Güncel Hastanede kısa süreli yangın paniği Güncel Dünyaca ünlü doktor Mehmet Öz'ün acı günü Güncel