Ordu’da yasağı ihlal edenlere 577 bin TL ceza

Abone ol

ORDU’da sokağa çıkma yasağına uymayan 491 kişiye ve 4 iş yerine toplam 577 bin 399 TL idari para cezası uygulandı.

ORDU’da sokağa çıkma yasağına uymayan 491 kişiye ve 4 iş yerine toplam 577 bin 399 TL idari para cezası uygulandı.

Ordu Valisi Seddar Yavuz, yaptığı açıklamada, kentte 2 günlük sokağa çıkma yasağına uymayanlara yönelik idari para cezası uygulandığını belirtti.

Yasağı ihlal eden 491 kişiye ve 4 iş yerine toplam 577 bin TL idari para cezası uygulandığını aktaran Vali Yavuz, “Toplum sağlığını çok yakından ilgilendiren Covid-19 salgınına karşı verdiğimiz mücadeleyi zafiyete uğratacak hiçbir ihlali gözardı etmeyeceğiz ve en ağır yaptırımı uygulayacağız. Covid-19 pandemisinde kritik haftalara girdiğimiz bugünlerde toplumumuzdaki herkesten gerekli hassasiyeti ve duyarlılığı göstermelerini bekliyoruz. Bizler de alınan tedbirlerin ve koyulan kuralların uygulanıp uygulanmadığını bundan böyle daha sıkı bir şekilde denetleyeceğiz. Alınan kararlara ve tedbirlere uyan sağduyulu vatandaşlarımıza da içtenlikle teşekkür ediyorum” dedi.

7'nci kattan havalandırma boşluğuna düştü, duvar kırılarak kurtarıldı Güncel Tek ihtiyaç Luppo değilmiş! Sokağa çıkma yasağı bitti, halk çarşı pazara koştu Güncel Bakanlıktan denize kıyısı olan 28 ile yeni genelge! Güncel 'Toplumun büyük kesimi enfekte olacak' diyen Prof. Dr. İkizceli: Ama bizi korkutan yüzde 10 Güncel