Pelkas İçin 6 Milyon Euro

Abone ol

UEFA Avrupa Ligi'nde HJK Helsinki'ye konuk olacak olan Fenerbahçe'de sürpriz bir transfer gelişmesi yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerde Başkan Ali Koç'un satmaya sıcak bakmadığı yıldız futbolcu için 6 milyonluk resmi transfer teklifi geldiği öğrenildi.

Fenerbahçe’de yönetimin ‘satmayacağız’ açıklamasına rağmen Yunan yıldızı Dimitris Pelkas için transfer iddiaları gelmeye devam ediyor. Son olarak Avrupa basınında tecrübeli futbolcuya Rubin Kazan’ın 6 milyon euroluk teklif ilettiği yazıldı.

Dimitris Pelkas’a gelen transfer teklifini Pereira ile paylaşan Fenerbahçeli idareciler, Yunan yıldızın satılmaması yönünde karar aldı.

Sarı-lacivertliler, 2020-2021 sezonu başında Dimitris Pelkas'ı 1 milyon 900 bin euro bedelle kadrosuna kattı. Yunan futbolcu PAOK'tan önce Kalamarias ve Vitoria Setubal'de de forma giydi.

Fenerbahçe'nin Yunan yıldızı Dimitris Pelkas, sarı-lacivertli formayla 34 resmi maçta şans buldu. 27 yaşındaki on numara rakip fileleri 8 kez havalandırdı. Pelkas aynı zamanda takım arkadaşlarını 8 kez golle buluşturdu. Dimitris Pelkas hücumda birçok pozisyonda forma giymesiyle de dikkat çekiyor. 27 yaşındaki futbolcu genellikle on numara mevkiinde şans bulurken; sol kanat, sağ kanat, forvet arkası, santrfor ve merkez orta sahada da görev aldı.

Beşiktaş transferleri tamamlıyor Spor Şampiyonlar Ligi heyecanı İstanbul'da başlıyor Spor N'Skala'nın durumu belli oldu Spor Bayern Münih'te gol şovu! Tam bir düzine gol attılar Spor