Premier Lig devam edecek mi? Lig yönetiminden açıklama

Abone ol

Premier Lig yönetimi yapılan toplantının ardından açıklamalarda bulundu.

Premier Lig kulüpleri bugün ligin geleceğiyle ilgili bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantı sonucunda resmi bir kararın alınmadığı ve kulüplerin ligin devam etmesini istediği açıklandı.

İşte Premier Lig'den yapılan açıklama:

"Bugün yapılan Premier Lig hissedarları toplantısında, kulüpler 2019/20 sezonuna, şartlar güvenli ve uygun olduğunda devam etme planlamasını görüştüler. Kulüplerin tüm düşünceleri Covid-19 pandemisinden etkilenenlerledir.

Bununla birlikte, Premier Lig'in önceliği oyuncuların, teknik ekiplerin, kulüp çalışanlarının, taraftarların ve tüm komünitenin güvenliği ve sağlığıdır. Lig ve kulüpler, öncelikli olarak antrenmanlara ve futbola dönmeyi istemektedir. Bunun için hükümetin rehberliği, sağlık uzmanlarının tavsiyeleri ve ardından oyuncular ile teknik ekiplerin düşünceleri gerekmektektedir.

Hissedarlar tarafından alınmış kesin bir karar yoktur. Ancak, ligin tekrar nasıl başlayacağıyla ilgili olarak düşünceler sunulmuştur.

Oyuncular Birliği, Menajerler Birliği de ligin oynanmaya devam etmesi yönünde isteklerini açıkladılar. Kulüpler, 2019/20 sezonuna devam etmeyi istediklerini, rekabete devam etmeyi arzuladıklarını ve bunun için hükümetten gelecek her kararı da saygıyla karşılayacağını deklare ettiler."

Antonio Rüdiger: Liverpool’a şampiyonluğu verebilirler, hak ettiler Spor İtalya Serie A'da tüm kulüpler 'devam' dedi Spor Yabancı basın duyurdu: Arda Turan, Galatasaray'a dönüyor Spor Salgına rağmen stadyum ihalesi yapıldı Spor