Profesör Demirbaş'tan organ nakli hastalarına koronavirüs uyarısı

Abone ol

Organ nakli profesörü Alper Demirbaş, koronavirüse karşı en riskli grup organ nakli hastaları için bir duyuru yayınladı.

Organ nakli profesörü Alper Demirbaş, koronavirüse karşı en riskli grup organ nakli hastaları için bir duyuru yayınladı.

Demirbaş, hastalara şu an için tedavisi bulunmayan virüsle ilgili bilimsel açıklamalar dışındaki safsatalara inanmamaları çağrısında bulundu, ‘Bize danışabilirsiniz" dedi.

Prof. Dr. Alper Demirbaş’ın, “ÖNEMLİ DUYURU!!!” başlıklı açıklaması şöyle:

“Değerli organ nakli yapılan hastalarımız..Dünya zor günlerden geçiyor. Ne yazık ki küresel bir salgın yaşıyoruz.
Son üç ay içinde organ nakli yapılan hastalarımız,ameliyattan önce anlattığımız ve taburcu olmadan verilen eğitimlerde size söylenenlere uymanız çok önemlidir.
Daha önce organ nakli olan hastalarımızın, Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan onerilere uymanız yeterli olacaktır.
Sosyal medyada bazı arkadaşlarımızın yaptığı paylaşımlarda belirttikleri 'Corona virus tedavisi bulundu, çok yakında aşı geliştiriliyor' benzeri açıklamalar tamamen SAFSATA'dır.Sizleri her aşamada doğru bilgilendirmek zorunda olduğumuz bu kritik günlerde,bu tür sorumsuz açıklamaların vebali yapanlara aittir.
Corona virus 19 infeksiyonunun tedavisi şu an itibariyle YOKTUR.
Virüs'e maruz kalmamak en büyük korunma yöntemidir.
Lütfen moralinizi bozmayınız,bizlere her an ulaşabilirsiniz,kulaktan duyma tedavi yöntemlerine inanmayınız ve asla kullanmayınız.
Bu zor günleri hep birlikte aşacağız,bundan kuşkunuz olmasın.
Biz bir büyük aileyiz,iletişim içinde olmalıyız.
Hayatlarınızı teslim ettiğiniz bizlerin,
bunun bilincinde olduğumuzu unutmayınız.
HEP BİRLİKTE,YAN YANA,GÖNÜL GÖNÜLE BU ZOR GÜNLERİ AŞACAĞIZ...
Selam ve Saygılarımla,
Prof.Dr Alper Demirbaş”

Prof. Dr. Büke: Kişinin ateşi yoksa bu 'hiçbir şeyi yok' anlamına gelmeyebilir Sağlık Koronavirüs salgınında akıl sağlığınızı nasıl koruyabilirsiniz? Sağlık İşte Koronavirüs çantasında bulundurulması gereken malzemeler Sağlık Koronavirüs salgınında otobüse, trene veya uçağa binmek ne kadar riskli? Sağlık