Rasim Ozan'ın torpiliyle Hürriyet'e yazar yapılan kimdi? Sosyal medya o ismi konuşuyor

Abone ol

"Bu arada anlattığı hikayede paraşütle yazar yapılan isim kim? Niye herkes o isim konusunda sus pus? Rasim neden açıklamıyor?"

Ekrandaki skandal sözlerinin ardından Sabah'taki yazılarına son verilen ve uzun bir aradan sonra Güneş Gazetesi'nde yazmaya başlayan Ozan Kütahyalı, köşesinden eşi Nagehan Alçı ile birlikte Cansu Çamlıbel'ın yerine başka bir gazeteciyi torpille getirdiklerini itiraf etti. Yazının ardından Alçı, eşini yalanladı.

Rasim Ozan Kütahyalı'nın itirafının ardından medyada "Rasim Ozan Kürahyalı'nın torpili ile Hürriyet'e köşe yazarı yapılan gazeteci kim?" sorusu sorulmaya başlandı.

Habertürk yazarı Kübra Par ise "Rasim'in bahsettiği isim bunu içine nasıl sindirdi?" başlıklı bugünkü yazısında, uzun yıllar rakip gazetelerde çalıştıkları Cansu Çamlıbel'in gazeteciliğini övdükten sonra o ismin kim olduğunu sorguladı.

"Rasim Ozan’ın yıllar sonra bu günah çıkarma çabası bana sadece acıklı geldi." diyen Kübra Par, "Bu arada anlattığı hikayede paraşütle yazar yapılan isim kim? Niye herkes o isim konusunda sus pus? Rasim neden açıklamıyor?

Dahası o isim böylesi bir operasyonla yazar yapılmayı içine nasıl sindirmiş? Bu itiraflardan sonra şimdi nasıl hissediyor?

Bunları da merak ediyorum doğrusu..." diye yazdı.

O İSİM VERDA ÖZER Mİ?

Öte yandan Rasim ozan Kütahyalı'nın ardından medyada ve sosyal medyada torpiller Hürriyet'e yazar yapılan kişinin Verda Özer olduğu iddia edildi.

2014 yılında Hürriyet'te yazmaya başlayan Verda Özer, 17 Temmuz 2017'de "“Birkaç gün aradan sonra haftaya görüşmek üzere....” yazdığı son yazısından sonra Hürriyet'teki yazılarına sessiz sedasız son verilmişti.

Özer, o dönem Başbakan olan Recep Tayyip Erdoğan'ın uçağına alınan gazeteciler arasında da yer alıyordu.

KARAR yazarı TRT'deki kadrolaşmayı yazdı: Yerlikaya'nın Vakıfbank'a atanmasından daha vahim Medya Erkekler oturdu, İstanbul Sözleşmesi'ni tartıştı Medya Mahkeme TELE 1'e verilen cezayı durdurdu Medya Facebook, koronavirüs ilacıyla ilgili videoyu kaldırdı Medya