Refik Ülgen aday adaylığını duyurdu

Abone ol

CHP Bodrum’da 7 belediye başkan aday adayından biri olan Refik Ülgen de düzenlediği toplantıyla aday adaylığını duyurdu.

Partinin çarşı binası önünde düzenlenen toplantıya İlçe Başkanı Halil Karahan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un da aralarında olduğu çok sayıda partili katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Halil Karahan, “10 gün önce çıktık bu yola. Bugün 7’inci adayımız da aday adaylığı açıklaması yapacak. Gerçekten de gurur verici bir tablo. Bütün aday adaylarımız pırıl pırıl. Hepsini Bodrum halkına emanet ediyoruz” dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise açık ve net şekilde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaylığını açıkladığını ve Muğla’daki 13 ilçe belediye başkanından sadece kendisinin büyükşehire aday olduğunu hatırlatarak, “Muğla’ya büyük bir coşkuyla gittik. İşi olan arkadaşlarımız gelemedi. Hiç kimseyle en ufak bir derdim yok. Gelenden de Allah razı olsun, gelmeyenden de Allah razı olsun. Bizim için önemli olan Muğlamızda CHP’nin iktidarı” diye konuştu.

PM’nin gündemi önseçim olacak Siyaset Erdoğan'ın maaşı yüzde 26 arttı Siyaset 'Devlet Bahçeli, 6 ismi Erdoğan'a verdi' Siyaset Hıncal Uluç'tan İstanbul Valisi'ne: Klimalı makamından çıkmıyor Siyaset