Rıza Akpolat, Türkiye'yi ayağa kaldıran görüntülerdeki Gaye Akıl ile buluştu

Abone ol

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Beşiktaş'ta bir mekanın sahibinden şiddet gören Gaye Akıl ile görüştü.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Beşiktaş'ta bir mekanın sahibinden şiddet gören Gaye Akıl ile görüştü.

Rıza Akpolat, Gaye Akıl'ın ziyaretini Twitter hesabından paylaştı ve şunları kaydetti:

"Sevgili @gayeakil_ bugün belediyemizi ziyaret etti. Maruz kaldıklarını ayrıntısıyla dinledim. Her türlü desteğe hazır olduğumuzu söyledim. Beşiktaş'ta şiddete asla sessiz kalmayacağız. İlçemizde yaşayan tüm kadınların her zaman yanındayız.

İşte o paylaşım:

NE OLMUŞTU?

İstanbul Beşiktaş'ta bulunan 'Meydan Beşiktaş'ta çalışan Gaye Akıl isimli kadın, mal sahibi Şahin Şeker'in kendisine ve bir erkek çalışana şiddet uyguladığını açıkladı ve görüntü yayınladı.

Şikayetçi olduğunu açıklayan Akıl, kamuoyundan destek istedi. Tepkilerin üzerine Şahin Şeker öğlen saatlerinde gözaltına alındı. İlk ifadesinde öfke patlamaları yaşadığını söyledi. Şeker aynı gün adli kontro uygulamasıyla serbest bırakıldı.

Görüntülerin yayınlanmasının ardından bir açıklama yapan Dorock XL, darp olayını gerçekleştiren Şahin Şeker'in, Beşiktaş Dorock XL markasının kullandığı otopark alanın mal sahibi olduğuna dikkat çekti. Açıklamada, "Şahin Şeker, Dorock XL çalışanını darp etmiştir. Dorock XL markası Gaye Hanımı’ın en başından beri yanında yer almıştır ve markasını aynı gece alandan çekmiştir." denildi.

İşte sosyal medyayı ayağa kaldıran şiddetin görüntüsü:

TSK, Suriye'de çapraz ateş arasında kaldı! Güncel İstanbul trafiğinde tatil yoğunluğu başladı Güncel Ceylan derisine altın yazmalı Tevrat ele geçirildi Güncel Minik Ecrin'i arama çalışmaları sürüyor Güncel