Rize'nin tek CHP'li belediyesi Fındıklı'da AKP ilçe başkanı 'İzmir' isminden rahatsız oldu: Hastaneye gönderilen yardım toplatıldı

Abone ol

CHP'li Çervatoğlu, bugün Fındıklı'da düzenlediği basın açıklamasında, ilçede son yaşananları aktardı.

Rize'nin tek CHP'li belediyesi olan Fındıklı Belediyesi'nin başkanı Ercüment Çervatoğlu, son dönemde çeşitli engellemelerle karşılaşıyor ve mahkemeler aracılığıyla baskı altına alınmaya çalışılıyor.

CHP'li Çervatoğlu, bugün Fındıklı'da düzenlediği basın açıklamasında, ilçede son yaşananları aktardı.

AKP İLÇE BAŞKANI İZMİR İSMİNDEN RAHATSIZ OLDU

Çervatoğlu, açıklamasında özetle şunları söyledi:

"Fındıklı'da bir rezaleti bir kez daha yaşıyoruz. Bu isimden rahatsız olmuş Fındıklı AKP İlçe Başkanı, Fındıklı Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin çöp konteynırlarını Türkiye Cumhuriyeti Fındıklı Devlet Hastanesi'nden kaldırtıyor. Rize Belediyesi'ninkini getiriyorlar. Rize Belediyesi gelsin çöpleri alsın."

“BURASI TÜRKİYE CUMHURİYET Mİ YOKSA BİR AKP'NİN ŞİRKETİ Mİ?”

Çervatoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"AKP ilçe başkanı, müdürümüzü baskı altına aldı. Halkımıza sağlık hizmeti veren bir kurumda bile üst düzey siyaset yapıyor. Biz Fındıklı Belediyesi olarak hastanemizin her istediğini, bir dediğini iki etmeyen bir belediyeyiz. Dayanışma örneği gösteren İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin konteynırlarını isimden rahatsız olarak kaldıran bir AKP hükümeti var. Burası Türkiye Cumhuriyet mi yoksa bir AKP'nin şirketi mi? AKP ilçe başkanı telefonla bunu nasıl kaldırtabilir?"

'Milli Piyango şans oyunları Ağustos 2020'den beri denetlenmiyor!' Güncel Müftülükte cinsel istismar davasında karar çıktı: 31 yıl hapis Güncel Bir kadını otelde boğarak öldüren erkeğe müebbet hapis cezası Güncel Vahşet: Hamile köpeği öldürdü, traktörün arkasına bağlayıp sürükledi! Güncel