Sadakatsiz'in Volkan'ı ifşa oldu: Kendisinden 19 yaş küçük kadına...

Abone ol

Ünlü oyuncu Caner Cindoruk'un kendisinden 19 yaş küçük kadına attığı mesajlar ortaya çıktı. Kendisine ait olduğu iddia edilen mesajları, mesaj attığı kişinin kendisi sosyal medya hesabından ifşa etti.

Caner Cindoruk'a ait olduğu iddia edilen mesajları sosyal medyada gündeme oturdu. 40 yaşındaki ismin 21 yaşındaki genç bir kadına attığı mesajlar ortaya çıkarken Caner Cindoruk'tan bir açıklama gelmedi.

Sadakatsiz dizisinde eşini aldatan Volkan (Caner Cindoruk) karakterinin "Ben ikisini de seviyorum. İnsan aynı anda iki kadını neden sevemesin" sözleri sosyal medyada uzun süre tartışılmıştı.

Özel hayatı merak konusu olan Caner Cindoruk, geçtiğimiz yıl Selin Şekerci'den ayrıldıktan sonra kimseyle görüntü vermemişti. Ünlü oyuncu hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

Snob Magazin'in haberine göre; Caner Cindoruk'un Instagram mesajları üzerinden 21 yaşındaki Melissa isimli bir kıza mesaj attığı öne sürüldü.

Caner Cindoruk'a ait olduğu iddia edilen o mesajlarda, "Yarın durumun ne?", "Eee görüşelim işte" ve "Neden cevap yazmıyorsun" şeklindeki mesajlar dikkat çekti.

Bu iddia sonrası tüm gözler Caner Cindoruk'un yapacağı açıklamaya çevrildi. 40 yaşındaki Cindoruk, 'Sadakatsiz' dizisindeki performansıyla adından sıkça söz ettiriyor.

Star TV, Transformers robotlarına göbek attırdı Magazin Menajerimi Ara'da koronavirüs paniği: 3 oyuncu pozitif! Magazin Acun Ilıcalı: Çok büyük risk aldık, inşallah batmayız Magazin İbo Show konuğu Deniz Seki, Ahmet Kaya'nın parçasını seslendirdi, olay oldu Magazin