Saldırı hazırlığındaki terörist tutuklandı

Abone ol

Mersin'in Tarsus ilçesinde, terör örgütü IŞİD'e yönelik operasyonda yakalanan ve eylem hazırlığında olduğu değerlendirilen Fas uyruklu şüpheli tutuklandı.

Mersin'de, terör örgütü IŞİD'e yönelik operasyonda gözaltına alınan ve eylem hazırlığında olduğu değerlendirilen bir şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Alınan bilgiye göre, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan istihbarat çalışmasında, Fas uyruklu bir IŞİD mensubunun Tarsus ilçesinde olduğu bilgisine ulaşıldı.

FAS UYRUKLU TERÖRİST TUTUKLANDI

Tarsus'taki adrese düzenlenen operasyonda, eylem hazırlığında olduğu değerlendirilen zanlı ile yanındaki bir kişi yakalanarak Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Buradaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Fas uyruklu zanlı tutuklanırken, yanında yakalanan şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ahmet Hakan: 'Saat 9'u 5 geçe kenefe gidin!' sözünü bir yorumlar mısınız? Güncel Kan donduran cinayeti sosyal medya ortaya çıkardı! Güncel Atatürk'e hakarete tutuklama kararı Güncel 'Atatürk ilah değildir' diye bağıran kadın gözaltına alındı Güncel