Şehit askerin kimliği belli oldu! Samsun'a şehit ateşi düştü

Abone ol

Pençe-Şimşek harekatında yaralanarak şehit olan 26 yaşındaki Uzman Çavuş Aygün Çakar'ın acı haberi, memleketi Samsun’a ulaştı.

Irak'ın kuzeyinde, terör örgütü PKK'ya yönelik başlatılan Pençe- Şimşek ve Pençe- Yıldırım Operasyonunda teröristlerce tuzaklanan EYP'nin infilak etmesiyle şehit olan Uzman Çavuş Aygün Çakar'ın (26) acı haberi, memleketi Samsun’a ulaştı.

Irak’ın kuzeyindeki Avaşin- Basyan bölgesinde PKK'ya yönelik başlatılan Pençe- Şimşek ve Pençe- Yıldırım Operasyonlarında teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu Uzman Çavuş Aygün Çakar, şehit oldu.

Şehidin acı haberi, İstanbul Bağcılar’da yaşayan ailesine verildi. Şehit askerin cenazesi, yarın memleketi Samsun’un Vezirköprü ilçesi Darıçayalanı Mahallesi’nde düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek. (DHA)

Pençe-Şimşek harekatı bölgesinden şehit haberi

Diyarbakır'da iki grup arasında 'kız meselesi' nedeniyle silahlı kavga Güncel Pençe-Şimşek harekatı bölgesinden şehit haberi Güncel Hulusi Akar: Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonlarında 31 teröristin etkisiz hale getirildi Güncel Türkiye'de koronavirüsten 347 kişi daha hayatını kaybetti! 38 bin 553 yeni vaka var Güncel