Selahattin Demirtaş'tan bayram paylaşımı: 'Huzur ve barış dolu günler de gelecek elbet'

Abone ol

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Her günümüzün bayram tadında olacağı huzur ve barış dolu günler de gelecek elbet. Hepinize iyi bayramlar” dedi.

5 yılı aşkın Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Ramazan Bayramı sabahı paylaşımda bulundu.

Paylaşımında ailesiyle çekilmiş bir fotoğrafa yer veren Selahattin Demirtaş, “Her günümüzün bayram tadında olacağı huzur ve barış dolu günler de gelecek elbet. Hepinize iyi bayramlar” dedi.

İşte o paylaşım:

Erdoğan'ın yanı başındaki isim Cemil Çiçek'ten dikkat çeken sözler: 'Herkes, her şeyi en iyi kendisinin bildiği iddiasında, yine, kimse kimseyi dinlemiyor' Siyaset Gezi kararı sonraki çıkışı tartışılan Ahmet Şık: 'Cesurca direnmezsek korktuğumuz her şey başımıza gelecek'' Siyaset Bahçeli bayram namazının ardından Kılıçdaroğlu ve 6'lı masayı hedef aldı: 'Sonu nasıl bitecek onu bilemiyoruz' Siyaset AKP 21-b ihale yönetimi hızlı tren hattı için de uyguladı: Bakan Karaismailoğlu'ndan tepki çeken savunma Siyaset