Sivasspor'dan Beşiktaş maçına teknik direktörsüz hazırlık

Abone ol

Demir Grup Sivasspor ligin 12'nci haftasında deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına teknik direktörsüz devam etti.

Demir Grup Sivasspor, Tamer Tuna ile yolların ayrılması sonrasında teknik direktör arayışlarını sürdürüyor.

Sivasspor ligde oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürdü. Kulüp tesislerinde yardımcı antrenör Yunus Kaya, Hakan Keleş ve altyapı antrenörü Hayrettin Yerlikaya yönetiminde gerçekleştirilen antrenman düz koşu, açma-germe ve ısınma hareketleriyle başladı.

DHA'nın haberine göre, daha sonra dar alanda pas ve top kapma çalışması yapan futbolcular çift kale maç ile antrenmanı tamamladı. Bugünkü antrenmanda Muhammet Demir ve Mert Hakan Yandaş salonda çalıştı. Antrenmanı kulüp başkan vekili Erdal Sarılar ve asbaşkan Faruk Taşseten de takip etti.

Teknik direktör arayışlarını sürdüren kırmızı beyazlılarda görüşmeleri bizzat başkan Mecnun Otyakmaz'ın yürüttüğü, kısa sürede yeni ismin açıklanacağı öğrenildi.

Vanhaezebrouck'tan Fenerbahçe yorumu: Puan almak zor Spor Fenerbahçe yönetiminden kritik maç öncesi flaş karar! Spor 'Burak Yılmaz olayı 2-3 şiddetindeki fırtınaydı' Spor Mustafa Cengiz ve Fatih Terim'e şok Spor