Sosyal medya MHP'li ismi konuşuyor: Utandı!

Abone ol

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın borçlanma isteği Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nde AKP'li ve MHP'li üyeler tarafından reddedildi. O anlarda bir MHP'linin utançla yüzünü kapatması dikkat çekti.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Zeydan Karalar’ın başkanlık yaptığı oturumda, mevsimlik işçilerin işe alınması, işçilere bayram öncesi ikramiye-maaş ve acil borçların ödenmesiyle ilgili kullanılmak üzere belediye yönetimine borçlanma yetkisi verilmesine dair ek maddeler gündeme eklendi.

Daha önce ilgili komisyonda Cumhur İttifakı’nın üyelerince reddedilen borçlanma yetkisi, Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nde de yine (AKP-MHP) Cumhur İttifakı’na mensup meclis üyelerince reddedildi.

Adana'da bayram öncesi işçi maaşlarına AKP ve MHP engeli

Böylece Kurban Bayramı öncesi, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, işçiye ikramiye, tam maaş ve acil borçların bir kısmının ödenmesine yönelik isteği, Cumhur İttifakı üyelerinin ret oylarıyla karşılıksız kaldı.

O anlarda bir MHP'linin utançla yüzünü kapatması dikkat çekti.

Sosyal medya o anların fotoğrafını paylaşarak yorum yaptı.

İzmir'de bayramda toplu ulaşım ücretsiz olacak Yurttan Haberler Karşıyaka’da YKS gururu Yurttan Haberler Narlıdere’de can dostlar için gönüllü ordusu Yurttan Haberler Akif kemal Akay'dan Dağlıoğlu ve Gülbahçesi'ne ziyaret Yurttan Haberler