Soylu'dan 'casusluk' iddiasıyla tutuklanan İsrailli çiftle ilgili açıklama

Abone ol

Çamlıca Kulesi'nden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunu fotoğrafladıkları ileri sürülen İsrailli çiftle ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan açıklama geldi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi'nde düzenlenen Moğolistan Karma Ekonomik Komisyon Toplantısı'nın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Çamlıca Kulesi'nden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konutunu fotoğrafladıkları ileri sürülen İsrailli Mody ve Natali O. çiftiyle ilgili konuşan Soylu, şunları kaydetti:

'MAHKEMELER KENDİ KARARLARINI VERECEKLERDİR'

"Bundan sonrası mahkeme safahatınındır. Çünkü burada siyasal ve askeri bir suç diyebileceğimiz bir değerlendirme var. Bu değerlendirme ile birlikte mahkemeler ilerleyen süreçlerde kendi kararlarını vereceklerdir."

İSRAİL HÜKÜMETİ DEVREYE GİRMİŞTİ

Türkiye'de tutuklanan iki vatandaşının ajan olduğuna yönelik iddiaları yalanlayan İsrail hükümeti, Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun fotoğrafını çektiği belirtilen çiftin serbest bırakılması için devreye girmişti.

Kestiği ağaç üzerine devrilen kişi öldü Güncel İmamoğlu'nun eski işini duyan Karsu şaşkına döndü: Gerçekten mi? Güncel Başak Cengiz'i samuray kılıcıyla katleden Can Göktuğ Boz'un evinden çıkan suç aletleri şoke etti Güncel FETÖ firarisi Danıştay tetkik eski hakimi yakalandı Güncel