'Şu an salgının ortasındayız ve bunu yaşıyoruz' diyerek korkutan öngörüyü açıkladı

Abone ol

Koronavirüse zamanında müdahale eden ve gelecek hafta normalleşme sürecine başlamayı planlayan Almanya'dan flaş bir açıklama geldi. Başbakanlık müsteşarı, "Bu salgın en iyimser ihtimalle yıl sonuna kadar devam edecek" dedi.

Koronavirüs salgınıyla mücadelesi dünya çapında örnek gösterilen Almanya’dan bir salgın açıklaması geldi… Normalleşme sürecine girmeye başlayan Almanya’da Başbakan Angela Merkel’in yanında çalışan üst düzey yetkili Helge Braun, Deutschlandfunk radyo kanalında konuştu.

"ŞU AN SALGININ SONRASINI YAŞAMIYORUZ"

Başbakanlık Müsteşarı Braun, şunları söyledi:

“Şu an salgının sonrasını yaşamıyoruz, salgının tam da ortasındayız ve bunu yaşıyoruz. Bu salgın bir süre daha bizim aramızda olacak en azından bu yılın sonuna kadar. Bu da en iyimser tahmin.”

Merkel, dün yerel yönetimlerle yaptığı toplantı sonrasında koronavirüs yasakları ve kısıtlamalarını gevşetme kararı almıştı.

Polisin durdurduğu aracın 5 yaşındaki sürücüsü: Lamborghini almaya gidiyordum Dünya Koronavirüs nedeniyle cezaevinden çıktılar! İtalya'da mafya endişesi büyüyor Dünya ABD'den Gürcistan'da virüs geliştirildiği iddialarına yanıt Dünya Macron'un aralıkta uyarılmasına rağmen koronavirüsü ciddiye almadığı iddia edildi Dünya