Süleyman Soylu'nun istifa etmesinin ardından Numan Kurulmuş'tan dikkat çeken paylaşım

Abone ol

Süleyman Soylu'nun sosyal medya hesabından istifa ettiğini açıklamasının ardından AKP Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sosyal medya hesabından istifa ettiğini açıklamasının ardından AKP Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Numan Kurtulmuş, sosyal medya hesabından İçişleri Bakanlığı'na bağlı olan polis teşkilatına ve pandemide vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için görev alan Vefa Destek gruplarına teşekkür etti.

Numan Kurtulmuş, "Biz millet olarak “Kerim Devlet” idealini esas alan bir geleneğe sahibiz. Koronavirüs’le mücadele çerçevesinde hafta sonu evlerinden çıkmayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gönülden karşılayan Polis Teşkilatımıza ve Vefa Sosyal Destek Gruplarına can-ı gönülden teşekkürler. " ifadelerini kullandı.

İstifa eden Süleyman Soylu, eleştirilere böyle yanıt vermişti Siyaset Kılıçdaroğlu: Bu olay ortaya çıktığında, sağlıklı işleyen bir devlet yönetimi olması gerekirdi Siyaset Kılıçdaroğlu'ndan Süleyman Soylu'nun istifasına ilk yorum Siyaset İçişleri Bakanı Süleyman Soylu istifa etti Siyaset