TBB Başkanı mesai saati önerdi, kendisi öneriye uymadı!

Abone ol

Yarkadaş: "Biraz ciddiyet lütfen! Türkiye Bankalar Birliği Başkanı (TBB) Hüseyin Aydın, bankalara "12.00-17.00 arası çalışın" diyor. Genel Müdürlüğünü yaptığı Ziraat Bankası'nda ise kendi tavsiyesini uygulamıyor. Ziraat, hala 09.00'da mesaiye başlıyor."

GERÇEK GÜNDEM- Türkiye Bankalar Birliği (TBB), bankalara Covid-19 salgını ile ortaya çıkan olağan üstü durum nedeniyle, "takdiri üyelere ait olmak üzere" yeni çalışma saatleri olarak 12.00 ile 17.00 arasını önerdi.

İşte çalışma saatlerini değiştiren bankalar

TBB'den bankalara gönderilen yazıda, müşterilere doğrudan hizmet veren şubeler ve hizmet birimlerinin çalışma saatleri ile müşteri kabul saatleri önerisinin "12.00-17.00 olarak belirlendiği" belirtildi.

TBB'nin önerisinden sonra çok sayıda bankanın müşterilerine yolladıkları bilgilendirme notlarında, mesai saatlerinin "12.00-17.00" olarak belirlendiği belirtildi.

TBB BAŞKANI KENDİSİ UYGULAMADI!

Türkiye Bankalar Birliği'nin mesai saaati önerisine, TBB Başkanı Hüseyin Aydın'ın Genel Müdürü olduğu Ziraat Bankası'nın uymadığı ortaya çıktı.

TV100'de Ahu Özyurt'un programında konuşan Gazeteci Barış Yarkadaş, Ziraat Bankasının sabah 09.00'da mesaiye başladığını belirterek "Biraz ciddiyet lütfen! Türkiye Bankalar Birliği Başkanı (TBB) Hüseyin Aydın, bankalara "12.00-17.00 arası çalışın" diyor. Genel Müdürlüğünü yaptığı Ziraat Bankası'nda ise kendi tavsiyesini uygulamıyor. Ziraat, hala 09.00'da mesaiye başlıyor." dedi.

Koronavirüs önlemleri altın ve petrol fiyatlarını düşürdü Ekonomi IPSOS araştırdı: İşte en çok stoklanan 4 ürün Ekonomi CHP'li İlgezdi: Çalışmak zorunda olan 69 bin 535 kişi için yasak var, çözüm yok! Ekonomi Sözcü yazarı: 60 bin araca virüs girdi Ekonomi