Trabzonspor'da sözleşme krizinde Nwakaeme'den yeşil ışık: 'Her şey yolunda'

Abone ol

Trabzonspor'da yıldız futbolcu Nwakaeme, sözleşmesi hakkında taraftarın sorusunu yanıtladı. Nwakaeme'nin yanıtı oyuncunun kulübün teklifine sıcak baktığı yorumlarına neden oldu.

Süper Lig'in 26. haftasında heyecan hızla sürerken Alanyaspor'u 4-0 mağlup eden Trabzonspor'da Nwakaeme'nin sözleşmesi ana gündem konusu.

Bordo-mavililerde Alanyaspor karşılaşması sonrası Nwakaeme'nin sözleşmesi taraftarlar tarafından da merak ediliyor.

Fotomaç'ın aktardığına göre, Nwakaeme, Alanya dönüşü sözleşme konusunu soran taraftara "Sorun yok, her şey yolunda" cevabını verdi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun 32 yaşındaki Nijeryalı sol kanat ile görüşmesi ve sözlü olarak anlaşılan 3 yıllık sözleşmeyi neticelendirmesi bekleniyor.

Futbol sihirbazının 1 milyon euro bonusı, imza parası, 1 milyon 500 bin euro maaşı kabul ettiği belirtildi. Nwakaeme'nin Alanya dönüşü havalimanında taraftarın sözleşme sorusuna "Sorun yok, her şey yolunda" cevabı vermesi ise 'yeşil ışık yaktı' yorumlarının yapılmasına neden oldu.

5 kişi tutamadı: İrfan Can Eğribayat, maç sonunda Mostafa Mohamed'e saldırdı! Spor Fatih Altaylı önce paylaştı, sonra jet hızıyla sildi: 'Kim itelediyse büyük dolandırıcı' Spor Galatasaray, Göztepe karşısında çıkış arayacak: İlk 11'ler açıklandı Spor Fenerbahçe'den KAP'a Diego Rossi açıklaması: Kontrat detayları paylaşıldı Spor