Tugay Adak'ın intiharı sonrası ortaya çıkan duygu dolu konuşması!

Abone ol

CHP'li Tugay Adak'ın intiharı sonrasında duygu dolu bir konuşması ortaya çıktı: "Ben bu parti bayrağını yukarılara asmak için bir gözümü kaybettim. Ama..."

Henüz 27 yaşında olan CHP’nin gencecik Kartepe Belediye Meclis üyesi Tugay Adak intihar etti. Adak dün gece Körfez Mahallesi 42 Evler Mevkiinde Fatma Seher Üst Geçidine çıktı. İntihar edeceğini söyleyen Adak tüm çabalara rağmen vazgeçmedi.

Kendisini köprüden aşağı bırakan Tugay Adak ağır bir şekilde yaralanarak Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yıllardır işsiz olduğu ifade edilen ve bu sebeple psikolojik bunalıma giren Tugay Adak bu durumun neticesinde canına kıydı. Çevresi tarafından çok sevilen Tugay Adak’ın ölümü herkesi yasa boğdu.

VİDEOSU ORTAYA ÇIKTI

1993 doğumlu olan, 2014 yılı yerel seçimlerinde CHP parti bayrağını direğe asarken düşen ve bir gözünün görme yetisini kaybeden Tugay Adak’ın CHP’nin bir toplantısında yaptığı konuşma ortaya çıktı.

CHP'li Adak'ın videosu izleyenleri duygulandırdı.

Tugay Adak söz konusu videoda, “Görevleriniz bittiğinde elinizi sıkan kimse olmasın diye her şeyi yapacağız” derken, “Birbirimizin arkasından konuşmayalım. Bizim birlik olmamız lazım. Ben bu parti bayrağını yukarılara asmak için bir gözümü kaybettim. Ama önümüzdeki yerel seçimlerde yine çıkıp o bayrağı en yükseğe asacağım” diye belirtiyor.

TERS ÇEVİRDİLER

CHP’nin çok sevilen gençlerinden biri olan Tugay Adak’ın cenazesi dün Sarımeşe Camiinde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Cenazeye katılan isimlerden biri de İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’ti. Başkan Hürriyet aynı zamanda cenazeye çelenk de göndermişti. Ancak Hürriyet’in çelengi CHP’li gençler tarafından tepki olarak ters çevrildi. Gençlerin bu tepkisinin ardında yatan ise aynı zamanda engelli olan ve işsizlik sebebiyle psikolojik bunalıma giren Tugay Adak’a iş bulunmaması...

Canlı yayında skandal: Sana tecavüz edip yakarak öldüreceğim! Güncel Kuzey Kıbrıs'ta sokağa çıkma yasağı uzatıldı! Güncel 14 yaşındaki Nesibe Betül Tüysüz’den 13 gündür haber alınamıyor Güncel Türkiye'de koronavirüsten 93 kişi daha hayatını kaybetti! 7 bin 706 yeni vaka var Güncel