Turizm cennetinde esprili seçim paylaşımı

Abone ol

Muğla'nın turizm cenneti ilçesi Datça'da belediye, seçimler öncesinde, tatilcilerin oylarını kullanmaları için sosyal medya hesabından yaptığı esprili paylaşımın bir benzerini bugün de tekrarladı.

DHA/ Muğla'nın turizm cenneti ilçesi Datça'da belediye, seçimler öncesinde, tatilcilere oylarını kullanmaları için sosyal medya hesabından yaptığı esprili paylaşımın bir benzerini bugün de tekrarlayıp, tek bir kişiyi yüzerken gösteren fotoğrafı, "Ona sebest, o oyunu kullandı" yazısıyla paylaştı.

Datça Belediyesi, sosyal medya hesabından, çok paylaşılan yeni bir mesaj yayınlandı. 24 Haziran seçimlerinden önce, insanları oy kullanmaya teşvik etmek amacıyla, o gün plajların bakımda olduğunu duyuran Datça Belediyesi, bu kez denizde yüzen bir kişinin fotoğrafını twitter hesabından paylaştı. Tatilciler gelmediği için boş kalan denizde tek bir kişiyi yüzerken gösteren fotoğrafın altında ise yine önceden olduğu gibi espri dolu mesaj vardı. "Ona sebest o oyunu kullandı" notu ile paylaşılan tweet büyük ilgi gördü.

Kadıköy'de AKP'li milletvekili adayları sandık kuruluna saldırdı Güncel Alaattin Çakıcı'dan Erdoğan'a çağrı Güncel 17 yaşındaki genç babasının yerine oy kullandı Güncel 18 yaşındaki Edanur oyunu kullandı, gözyaşlarını tutamadı Güncel