Turizmin başkenti Antalya'da son yılların en sakin günleri yaşanıyor

Abone ol

Koronavirüs tedbirleri kapsamında şehirler arası giriş çıkışın yasaklanması, sokağa çıkma yasağı gibi tedbirler alınırken Antalya terk edilmiş görüntüsü veriyor.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 'Evde Kal Türkiye' çağrısına uyulan turizmin başkenti Antalya'da, ünlü sahiller en sakin günlerini geçiriyor.

Geçen yıl 15 milyon yabancı turiste ev sahipliği yapan Antalya'nın dünyaca ünlü sahilleri, Kovid-19 tedbirleri kapsamında trafik denetimi yapan jandarma helikopterinden görüntülendi.

Antalya merkezi ile Alanya ilçesi arasında yer alan kilometrelerce uzunlukta eşsiz güzellikteki plajlar, terk edilmiş görüntüsü veriyor. Serik ilçesindeki Lara ve Kundu Turizm Bölgeleri, Manavgat ve Alanya ilçesindeki ünlü plajlarda bir kişinin bile olmaması dikkat çekiyor.

ABD savaş gemisi İstanbul Boğazı'ndan geçti Güncel Bilim Kurulu Üyesi Prof. Tevfik Özlü açıkladı: Hayat ne zaman normale dönecek? Güncel Evinden çıktıktan sonra haber alınamamıştı! Cesedi gölette bulundu Güncel Bingöl'de koronavirüsle doğan bebek hastalığı yendi Güncel