Türkiye'nin Almanya karşısında sahaya çıkacak ilk 11'i belli oldu

Abone ol

Almanya ile daha önce 7 kez karşılaşan A Milli Takım 2 galibiyet elde ederken, 4 maçtan ise mağlup olarak ayrıldı.

Almanya Türkiye maçı ile önümüzdeki hafta başlayacak olan Uluslar Ligi mücadeleleri öncesinde gücünü sınayacak olan A Milli Takım, aynı zamanda motivasyon için sahada olacak.

Yeni jenerasyon oyuncularla büyük başarılar elde eden Şenol Güneş, Almanya Türkiye maçı ile oyuncuların son durumunu gözden geçirecek.

Almanya ile daha önce 7 kez karşılaşan A Milli Takımımız, bu karşılaşmalardan 2 galibiyet elde ederken, 4 maçtan ise mağlup olarak ayrıldı.

Almanya ve Türkiye arasındaki en unutulmaz mücadele ise 2008 yılındaki Avrupa Şampiyonası Yarı Finali olarak hafızalara kazındı.

86'ncı dakikada Semih Şentürk'ün golüyle 2-2'lik beraberliği yakalayan Türkiye, 90'ıncı dakikada Philip Lahm'ın attığı golle final şansını yitirmişti.

İLK 11'LER

Türkiye: Mert, nazım, Merih, Kaan, Hasan Ali, Okay, Ozan, Efecan, Emre, Yusuf, Enes

ALMANYA TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA MAÇ HANGİ KANALDA?

A Milli Takımımız hazırlık maçı kapsamında Almanya'ya konuk olacak. 7 Ekim Çarşamba günü saat 21.45'te oynanacak karşılaşma, TRT Spor ekranlarından canlı izlenebilecek.

Hatem Ben Arfa, Bordeaux'da! Spor Tam bitti derken Ronaldo'ya büyük şok! Spor Beşiktaş'ın Kalinic'e önerdiği teklif belli oldu Spor UEFA'dan Cüneyt Çakır'a görev Spor