Uğur Dündar'dan Aslı Baykal paylaşımı: Gözümün önüne kullanılmış eşya gibi bıraktığı...

Abone ol

Aslı Baykal'ın siyasete gireceği hakkında iddiaların ardından duayen gazeteci Uğur Dündar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda dikkat çeken ifadeler kullandı.

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal'ın siyasete gireceği hakkında iddiaların ardından duayen gazeteci Uğur Dündar sosyal medyadan dikkat çeken bir mesaj paylaştı.

Uğur Dündar, "Aslı Baykal'ın siyasete gireceğini duyduğumda, gözümün önüne, 31 Mart seçim zaferinin sabahında HALK TV kapısının önüne kullanılmış eşya gibi bıraktığı meslektaşlarım geldi!.." ifadelerini kullandı.

Aslı Baykal, iddiaların ardından "Türkiye’nin Cumhuriyet Halk Partisi’ne her zamankinden fazla ihtiyacı vardır. Halkımızın tek ümit kaynağı CHP’dir. Bu nedenle, hepimiz, bölünmenin, parçalanmanın; ülkemize, demokrasimize, Cumhuriyet ve Atatürk ideallerine zarar vereceğini bilmeliyiz. CHP birlik ve beraberliğimizin adresidir ve hepimizin özgürce siyaset yapacağı tek çatıdır."açıklamasını yapmıştı.



Aslı Baykal iddialara yanıt verdi: Böyle bir açıklamam olmadı

RTÜK'ten KRT'ye ve Erdoğan'ı eleştiren Halk TV'ye bir garip ceza! Medya RTÜK'ten Fox TV'ye 'Masumiyet' cezası Medya Ümit Kocasakal'dan Rasim Ozan Kütahyalı'nın çirkin sözlerine yanıt Medya 'İnsanlarla uğraşmaktansa hayvanlarla uğraşırım' dedi spikerliği bıraktı çiftlik kurdu Medya