Vefa Küçük seçim hakkında açıklamalarda bulundu

Abone ol

Fenerbahçe kulübünü derinden ilgilendiren bir döneme girilmiş durumda.

Bu hafta sonu yapılacak olan seçimin son derce büyük önem arz ettiğini belirmek zor olmayacak. Taraftarların ve pek çok futbol severin yakından takip ettiği gelişmeler hakkında Veda Küçük tarafından da bir açıklama geldi. Kulübün divan kurulu başkanlığını yapan deneyimli isim, "1’inci gün gelip müracaat masasına kimlik göstererek giriş kartı alınacak. 1’inci gün faaliyet raporu ve onunla ilgili konuşmalar olacak sonrasında 2 başkan adayı konuşacak. 2’nci gün oylama günü. Yine aynı kartlarla aynı giriş yerinden üyeler giriş yapacak. Stadın tribünlerinden aşağı sahaya inip sandığına gelip oyunu kullanacak. 10:00’da başlayacak oy kullanma 17:00’de bitecek. Ancak 17:00’de hala oyunu kullanmayan ve içeride sırada olan kongre üyemiz varsa oyunu kullandıracağız"
sözlerini kullandı.

Sandıklar İçin Güvenlik Önemleri Alındı

Yapılacak olan seçim öncesi hummalı bir alışma gerçekleştirilmeye devam ediyor. İki başkan adayı da vaatlerini sıralarken, taraftarların seçime olan ilgisi de yüksek oluyor. Çok sayda üyenin bu haftasonu sandık başına gidecek olması ile ilgili de açıklamalarda bulunan Vefa Küçük, sandıklarla ilgili bütün güvenlik tedbirlerinin alındığını söyledi.

Aynı zamanda, "Üye olmayanların, seyircilerin stada girme şansları olmaması için bu tedbirlerin alınması gerekiyor. Sadece üyeler girip oy kullanacağı için bir kargaşa olmaması için 26 bin 2 kişinin dışında medya mensupları hariç tribünlere ve sahaya almayacağımız için bu şekilde tedbirler alındı" ifadelerine yer verdi.

Tarihi Günde Yaşanacaklar Merak Ediliyor

Milyonca taraftarın ve futbol severin sonucunu yakından takip edeceği bir çekişme yaşanacak. İlk günden itibaren önemli bir heyecan süre gelmeye devam ediyor. Oldukça önemli bir gün sizleri bekliyor. Kazanacak olan başkan adayı takımı 3 yıl daha yönetmek üzere seçilmiş olacak. Bu süre zarfında yapılması planlananlar ise başkan adayları tarafından tek tek açıklanmaya devam ediyor. Aynı zamanda çeşitli projelerde hem taraftarlar hem de divan üyelerine duyurulmaya devam ediyor.

Fenerbahçe’de 26 bin üye cumartesi günü oy kullanacak Spor Osmanlıspor'dan flaş açıklama! Spor Fenerbahçe'ye 160 milyon liralık darbe! Spor Komşular gerildi: İlişkiler askıya alındı Spor