Yıldırım: Torunlar 'Dede caps'leri gördün mü?' diyorlar, kıkır kıkır gülüyorlar

Abone ol

AK Parti tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı'na aday gösterilen Binali Yıldırım, torunlarının kendisi hakkında hazırlanan caps'lere 'kıkır kıkır güldüklerini' söyledi.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, "Binali Yıldırım’ın kampanyasından farklı izlenimler" başlığıyla yayımlanan yazısında bu hafta sonu AK Parti'nin İstanbul adayı Binali Yıldırım ile bir araya geldiğini aktardı.

Selvi, sosyal medyada oldukça ti'ye alınan o açıklamayla ilgili soruyor.

Bu seçimde Binali Yıldırım'ın en çok dikkatini çeken ne olmuş? Tek cümle ile cevap veriyor. 'Sosyal medyanın gücü' diyor. 'Gençlerin oradaki yaratıcılığı… Bir söz söylüyorsunuz, üzerine sayfalarca espri üretebiliyorlar' diye ekliyor. Bunun üzerine sözü hemen o ünlü videoya getiriyorum. 'Onu da ben yaptım' dediği videoyu soruyorum. Binali Bey, 'Estağfurullah. ‘Ben yaptım' demedim. ‘Onu da yaptık' diyorum' diye bir düzeltme yapıyor: 'Daha sonra tekrar izledim. Çok güldüm. Sosyal medya yorumlarını izliyorum. Gençler çok güzel ‘caps'ler yapmışlar o video için. Onlara da çok güldüm.' Tabii bu aşamada torunları sormasam olmaz. Torunlar deyince gözlerinde sevimli bir gülümseme beliriyor. 'Torunlar izlemiş mi' diye soruyorum. 'İzlemişler. Çok beğenmişler. ‘Dede caps'leri gördün mü' diyorlar. Kıkır kıkır gülüyorlar' diyor."

Ünlü anketçi yanıtladı: DSP, CHP’nin oylarını bölebilir mi? Siyaset CHP'nin kurultay tarihi belli oldu! Siyaset Erdoğan'a gönderme yaptı: Ya birileri çıkıp 'Gürcüler de gitsin' derse Siyaset 1 Mart tezkeresinin reddini kutladılar Siyaset