Angelina Jolie ile Haluk Bilginer Başrolde! İşte 'Maria' Filminden İlk Fragman

Abone ol

Angelina Jolie'nin efsanevi opera şarkıcısı Maria Callas'a, Haluk Bilginer'in de sevgilisi Aristotle Onassis'e hayat verdiği "Maria" filmi, 27 Kasım’da ABD’de, 11 Aralık’ta ise Netflix’te gösterime girecek. Oscar yarışında iddialı olan filmden ilk fragman geldi.

Hollywood'un en büyük yıldızlarından Angelina Jolie ve uluslararası birçok projede yer alarak Türkiye'yi gururlandıran usta oyuncu Haluk Bilginer'in başrollerini paylaştığı "Maria" filminden ilk fragman yayınlandı.

Angelina Jolie'nin Yunanistan'ın efsanevi opera sanatçısı Maria Callas’ı canlandırdığı, Haluk Bilginer'in de Callas’ın meşhur aşkı olan iş insanı Aristotle Onassis'i oynadığı film için geri sayım sürüyor. "Jackie", "Neruda" ve "Spencer" gibi biyografi filmleriyle tanınan yönetmen Pablo Larrain’in Venedik Film Festivali’nde 8 dakika alkışlanan filmi, 27 Kasım’da ABD’de, 11 Aralık’ta ise Netflix’te izleyiciyle buluşacak.

OSCAR YARIŞINDA İDDİALI

Filmin festivaldeki gösterimi esnasında duygusal anlar yaşayan ve gözleri dolan Angelina Jolie, performansıyla şimdiden Oscar yarışının en güçlü adaylarından biri konumuna geldi.

Kral Charles'tan 'Maggie Smith' Mesajı! Kültür - Sanat İşte Yeşilçam'ın Çocuk Yıldızının Son Hali Kültür - Sanat Kayseri'de Çerkes Kıyafetleri Defilesi Düzenlendi Kültür - Sanat "Bozkırın Tezenesi" Başkent'te Türkülerle Anıldı Kültür - Sanat