Boşandıktan Sonra İlişkilerine Bir Şans Daha Vermişlerdi... İsmail Hacıoğlu ile Duygu Kaya Kumarki Ayrıldı

Abone ol

2020 yılında boşanan oyuncu İsmail Hacıoğlu ile Duygu Kaya Kumarki, ocak ayında yeniden bir araya geldiklerini duyurmuştu. Çiftin mutluluğu kısa sürdü. Kumarki, Hacıoğlu ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Rol aldığı dizi ve filmlerle adından söz ettiren İsmail Hacıoğlu, 2016 yılında Duygu Kaya Kumarki ile nikah masasına oturmuştu. Ancak çift şiddetli geçimsizlik nedeniyle 2020’de boşandı.

İkili aradan geçen 3 yılın ardından yeniden barıştı. Evliliklerinden Yemin adını verdikleri bir kız çocuğu dünyaya getiren çiftten Kumarki, Hacıoğlu’nun doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı.

Instagram’dan yaptığı paylaşımın altına şu notu düştü:

“ ‘Yarası baba olan kız çocukları iyileşmez’ diyordu şair… Sen Yemin’in yüreğinde çiçek gibi açtın. En uslanmaz, ele avuca sığmaz halinde duruldun hep onu görünce… Avuçlarının içinde sıkmadan korumaya çalıştın ve hala... Yüreğinin aydınlığını bilirim. Karartma ışıklarını… Hatalarınla, doğrularınla, dağıttıkların ve inşa ettiklerinle… Göz yaşların, bazen öfkenle… Dilin başka dediği zaman yine de sırtımızdan eksik etmediğin elinle… İyi ki varsın, iyi ki doğdun… Ailece nice güzel yaşların olsun… Seni hep çok sevdim ve daima seveceğim…”

İSMAİL HACIOĞLU İLE AYRILIK KARARI

Ancak ocak ayında başlayan ilişki yeniden son buldu. Ayrılık kararını Kumarki, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurdu.

Konuşarak ilişkilerine son verdiklerini söyleyen isim, mesajında “Eski eşim İsmail Hacıoğlu ile yeniden ortak bir yaşam sürmeye başlamıştık. Bir süre önce konuşarak ortak hayatımıza son vermiş bulunmaktayız, ebeveyn olarak kızımla aktivitelerimizde bizi yan yana göreceğinizi belirtmek isteriz. Sevgiler” ifadelerini kullandı.

Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı Feyza Civelek'in Odasını Görenler Şaştı Kaldı Magazin Rol Alacağı Filmin Setinden İlk Kareler Geldi Güncel Merve Boluğur'a Erkekleri Koruma Derneği'nden Dava Magazin Bennu Yıldırımlar NOW’ın İddialı Dizisinde Magazin