Demet Akalın Patladı! MasterChef'te Tepki Çeken Konuşma

Abone ol

MasterChef Türkiye'de Zübeyde'nin elenmesi sonrası Eda ve Şirin arasındaki konuşmalar sosyal medyaya damgasını vurdu. İkilinin konuşmasına bir tepki de Demet Akalın'dan geldi.

TV8'in sevilen yarışma programlarından MasterChef Türkiye yine gündeme bomba gibi düştü. Yarışmadan son elenen isim olan Zübeyde'nin gözyaşları içindeki vedasından sonra yaşananlar sosyal medyada tepki çekti.

Nevzat’ın elenmemesi durumunda içeri girip arkadaşlarının yanına geçince Şirin ve Eda ‘Tebrikler’ diyerek Nevzat'a selam verdi. Eda’nın Zübeyde hakkındaki ‘bakmaya korktum’ sözleri dikkat çekerken Şirin’in gülerek ‘Yok ben çıkacağını biliyordum’ sözleri gündem oldu.

Yarışmacıların konuşmalarına bir tepki de ünlü şarkıcı Demet Akalın'dan geldi. Akalın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kadın kadının düşmanı! Pes izlerken utandım. Kadın hasta hasta bağıra bağıra gitti. İkinizde bir an önce giderseniz umarım” dedi.

Akalın, ayrıca yaptığı başka bir paylaşımın altına ise ‘Utandım izlerken’ yorumunu yaptı.

Melis Sezen Bir Paylaşım Yaptı! Sosyal Medya Yıkıldı Magazin Bahar Candan’dan Şoke Eden İddia! Magazin Oktay Kaynarca'dan Yıllar Sonra Gelen Kurtlar Vadisi İtirafı Magazin Hazal Kaya'dan 'Silah' Açıklaması Magazin