Fenomen Diziye Yeni Soluk... Pelin Akil Yalı Çapkını'na mı Katılıyor?

Abone ol

Ekranların fenomen dizisi Yalı Çapkını, 13 Eylül'de 3. sezonuyla geri dönüyor. Seyran ve Ferit karakterlerinin aşkını anlatan dizi iki yıllık zaman atlamasıyla başlarken, Ferit'in hayatındaki "Diyar" karakterini canlandıracak oyuncu da merak ediliyor. İddialara göre bu isim ünlü oyuncu Pelin Akil...

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nın yeni sezonuna az bir süre kalırken, zaman atlamasıyla başlayacan dizinin yeni hikayesi merakla bekleniyor. İki yıllık zaman atlaması sonrası dizinin Seyran’ının (Afra Saraçoğlu) hayatına giren Sinan’a Cem Söküt hayat verirken, Ferit’in (Mert Ramazan Demir) hayatındaki Diyar’ı canlandıracak oyuncunun da bu hafta belli olması bekleniyor.

'YAZ BİTTİ, ÇALIŞMA ZAMANI'

Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; rol için adı geçen en kuvvetli isim ünlü oyuncu Pelin Akil oldu. Bir süredir ekranlardan uzak kalan Akil'in bu teklife olumlu yaklaştığı söyleniyor.

Pelin Akil’in “Bir yaz bitti sağlıkla, şimdi çalışma zamanı” şeklinde bir mesaj yayınlaması da söz konusu iddiayı güçlendirdi.

Bahar Dizisine Taze Kan Magazin Ahu Tuğba, Türkiye'de Defnedilecek Magazin Necla Nazır Ferdi Tayfur'a Ateş Püskürdü Magazin Ahu Tuğba'nın Kızı Anjelik'in Acı İsyanı! Magazin