Gülben Ergen'den Kötü Haber

Abone ol

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen'den kötü haber geldi. Ergen sosyal medya üzerinden zehirlendiğini açıklayarak sevenlerini korkuttu.

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, son zamanlarda sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekerken bu kez sevenlerini endişelendirdi. Elinde serumla bir fotoğraf paylaşarak ağır bir zehirlenme yaşadığını duyurdu.

"72 SAATTİR SERUM ALIYORUM"

Gülben Ergen, evinden yaptığı paylaşımda, "Hayatımda bu denli ağır ve zor bir zehirlenme yaşamadım. 72 saattir her gün serum alıyorum. Merak edenlere teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. Sosyal medya kullanıcıları, Gülben Ergen’e geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ünlü şarkıcı, son olarak ülkemizdeki terör saldırısının ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının iptal edilmesine karşı çıkarak, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gururla onurla kutlanmalıdır" şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Can Yaman'a Bardak Fırlatıldı! Magazin Yalı Çapkını Bu Akşam Yayınlanacak mı? 25 Ekim Cuma bugün Yalı Çapkını Var mı? Magazin O İki İsim Arasında Gerginlik... 'Herkes Kendine Yakışanı Yapıyor' Magazin Survivor Yeni Sezonda Büyük Sürpriz Güncel