Merve Boluğur'a Erkekleri Koruma Derneği'nden Dava

Abone ol

Merve Boluğur isimli, mavi tikli sosyal medya hesabından erkeklerle ilgili çok konuşulacak bir paylaşım yapıldı. Erkekleri Koruma Derneği ise bu durum karşısında ünlü isme dava açacağını duyurdu. İşte detaylar...

Merve Boluğur isimli, mavi tikli X hesabından 8 Ağustos'ta "Erkeklerin %99'u şerefsizdir" paylaşımı yapıldı. Paylaşım kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Erkekleri Koruma Derneği, paylaşım nedeniyle Merve Boluğur'a dava açacaklarını duyurdu. Derneğin resmi sosyal medya hesabından konuya ilişkin ise "Kim şerefsiz göreceğiz" denildi.

Ancak Erkekleri Koruma Derneği'nin gözünden kaçan bir durum var ki şöyle; mavi tikli Merve Boluğur isimli hesap gerçek değil. Hesabın gerçek zannedilmesi ve ünlü isme dava açılacak olması nedeniyle çok sayıda kişi dernekle dalga geçen paylaşımlarda bulundu.

Yaşananlara dair Merve Boluğur'dan ise bir tepki veya açıklama henüz gelmedi.

Bennu Yıldırımlar NOW’ın İddialı Dizisinde Magazin Onur Tuna'nın Yeni Dizisi Belli Oldu Magazin Uğur Aslan'ın Sözleri Gündem Oldu, Saba Tümer Şaştı Kaldı Magazin Ufak Tefek Cinayetler'den Beri Ekranda Yoktu! İşte O İsmin Sürpriz Dönüşü Magazin